Zetels van topkwaliteit

Uw ultiem zitcomfort

Ga voor het ultieme zitcomfort met een fauteuil op maat van Revilax. Wij maken unieke zetels, volledig aangepast aan de eisen van uw lichaam. Iedere persoon is anders, dus ook ieders zithouding. Toch kiezen veel mensen al te vaak voor de standaardoplossingen met pijn en ongemak als gevolg. Revilax® biedt dé oplossing thuis voor senioren die minder te been zijn, rolstoelgebruikers, mensen met overgewicht tot 400kg, MS- en reumapatiënten,... Maar ook als u gewoon verlangt naar een maximaal zitcomfort, bent u bij ons aan het juiste adres.

Geen verrassingen

één vaste prijs

Revilax werkt met een vaste prijs. Alle aanpassingen die nodig zijn om de stoel volledig op maat te maken, zitten in deze prijs vervat. Bij ons géén meerprijzen.

Ambachtelijk vakwerk

5 jaar garantie

Revilax draagt ambachtelijk vakwerk hoog in het vaandel. Zo behaalden we ook het HIB-label (Handmade In Belgium). Elke zetel vervaardigen we volledig zelf in ons eigen atelier. Omdat we zo overtuigd zijn van onze kwaliteit, krijgt u maar liefst vijf jaar garantie. Onze zetels garanderen zitcomfort voor vele jaren.

Mechanisch of motorisch?

Eindeloze mogelijkheden

Ons gamma bestaat uit verschillende systemen en modellen. Zo is er de mogelijkheid om te kiezen tussen een zetel met mechanische bediening of met 1 motor, 2, 3 of 4 motoren.

Oneindige keuzevrijheid

Perfect voor elk interieur

Iedere zetel is leverbaar in elke gewenste bekleding én kleur. U kiest zelf stof, kunstleder of echt leder. Ook afwasbare bekledingen of urinebestendige en brandvertragende stoffen zijn mogelijk. De afwerking van de zetel kan u geheel zelf beslissen! Zo bestaat de mogelijkheid om de zetel uit te rusten met pootjes, wieltjes, wieltjes met rem, … Kies zelf voor een zetel met of zonder afduwgrepen, smallere rug, bediening rechts of links, en nog veel meer!