Kenmerken van Onze Geriatrische Relaxzetels

Zachte en Ademende Materialen

Onze geriatrische relaxzetels zijn bekleed met zachte, ademende materialen die het comfort maximaliseren. Deze materialen zijn niet alleen vriendelijk voor de huid, maar ook gemakkelijk te reinigen voor een hygiënische zorgomgeving. Geniet van een zachte aanraking en een comfortabel zitoppervlak dat is ontworpen om aan de behoeften van ouderen te voldoen.

Kenmerken van Onze Geriatrische Relaxzetels

Aanpasbare Zithoogte en Rugsteun

Een aanpasbare zithoogte en rugsteun maken onze geriatrische relaxzetels geschikt voor diverse behoeften. Ouderen kunnen genieten van de perfecte zithouding, waardoor ongemak en pijn worden geminimaliseerd. De mogelijkheid om de stoel aan te passen aan individuele voorkeuren zorgt voor een gepersonaliseerde en comfortabele zitervaring.

Ambachtelijk vakwerk

5 jaar garantie

Revilax draagt ambachtelijk vakwerk hoog in het vaandel. Zo behaalden we ook het HIB-label (Handmade In Belgium). Elke zetel vervaardigen we volledig zelf in ons eigen atelier. Omdat we zo overtuigd zijn van onze kwaliteit, krijgt u maar liefst vijf jaar garantie. Onze zetels garanderen zitcomfort voor vele jaren.

Kenmerken van Onze Geriatrische Relaxzetels

Gemakkelijk Opstaan met Elektrische Verstelbaarheid

Onze relaxzetels zijn uitgerust met elektrische verstelbaarheid, waardoor ouderen moeiteloos kunnen opstaan zonder extra belasting van gewrichten en spieren. Het elektrische mechanisme biedt gemak en bevordert onafhankelijkheid, waardoor ouderen genieten van een soepele overgang van zitten naar staan.

Waarom Kiezen voor Onze Relaxfauteuils?

Bij Revilax begrijpen we dat geriatrische zorg meer is dan alleen fysiek comfort. Onze geriatrische relaxzetels zijn doordacht ontworpen om te voorzien in de emotionele en fysieke behoeften van ouderen.